Al-Mu'min Chapter 40 : Verse 83

Have they not travelled in the earth that they might see what was the end of those who were before them? They were more numerous than these, and mightier in power and in the marks they left behind them in the earth. But all that which they earned was of no avail to them.

 Nem a földön jártak-e és látták mi lett büntetése azoknak, kik előttük voltak? Amazok többek voltak náluk erőben és hatásban a földön, de mindez nem segített rajtuk és nem tette őket nyertessé”. 

Szerző: Mihálffy Balázs  2013.06.19. 21:52 Szólj hozzá!

Címkék: dinosaurs dinoszauruszok

mpilo_borito_small.jpgA blog szerzőjének, dr. Mihálffy Balázsnak (Sheikh Abdel Rahman) MPILO - NEMCSAK MESÉK AFRIKÁRÓL című könyve 2011-ben jelent meg. Az alábbiakban egy rövid részletet közlünk a könyvből, lentebb pedig a teljes könyv letölthető!

"Egy alkalommal egy pap kopogott Oliék ajtaján. Abujában teljesen normálisan éltek keresztények és iszlám hívők egymás mellett, így ebben nem volt semmi különös. A furcsa mégis az volt, hogy a papot követő fél órán belül a család egy barátja, egy sejk is kopogtatott. Oli iskolában volt, és mindketten vártak rá, addig Oli anyja hozott nekik egy teát. A szomszédok nem értették, hogy mire vár a két vallás képviselője. Olinak talán olyan ereje van, hogy ezek között is rendet vág? - kérdezték magukban.

Szerző: Mihálffy Balázs  2013.05.24. 21:42 Szólj hozzá!

Címkék: letöltés free download Címkék Afrika MPILO Nemcsak mesék Afrikáról teljes könyv ingyenes letöltés

image_6.jpgA zsidóság történelmében valóban súlyos helyet kapott a kitaszítottság. Olyan korban, ahol a föld testesítette meg a tulajdont és feudalizmusnak hívtak, a zsidóknak nem lehetett földtulajdonuk. Maradt a kereskedelem, pénzforgalom és a szakmák, mint orvos, ügyvéd, stb. Az egyházak mindemellett csúcsteljesítményt nyújtottak azzal, hogy egy zsidó próféta kivégzésének körülményeit felnagyítsák, de a próféta származása ne kapjon hangsúlyt.

Szerző: Mihálffy Balázs  2013.05.06. 23:39 Szólj hozzá!

Címkék: zsidó antiszemitizmus zsidóság Jew Jewish anti-Semitism

Szeretet ide, szeretet oda, az embereket esetenként a gyűlölet jobban motiválja. Nincs ez így rendjén. A világnak 2011. szeptember 11. óta van újból ellenségképe. Vannak, akiket célpontba lehet állítani, akik minden rossz forrásai és megelőző csapásként még országaikat is el lehet foglalni. Ráadásul mindezt egy olyan korban, amikor a dollár nevű világpénz a végnapjait éli, hiszen annak egyetlen fedezete az amerikai hadsereg erejében rejlik. Már egyre több hétköznapi állampolgár számára sem olyan „kerek” az a történet azokról az iszlám terroristákról, akik a WTC épületeit romba döntötték.

image_2.jpg

A képen a Bin Ladent (állítólag) likvidáló Seal Team 6 különítmény hat tagja látható. Eredetileg 25-en voltak, ma már egyikük sem él. Az utolsó, 25. tag, parancsnok Job W. Price öngyilkosságot követett el. Hogy egy speciálisan képzett különítmény minden tagja másfél éven belül meghal, véletlen egybeesés? Természetesen. Mi más lehetne…. Ez nem összeesküvés-elmélet, ezek a tények. (Kép és hozzá tartozó magyarázat forrása: Közel-Kelet Jelene Facebook híroldal.)

Szerző: Mihálffy Balázs  2013.05.05. 11:38 1 komment · 1 trackback

Címkék: terrorizmus dollár tőke Amerika WTC Bin Laden 2011. szeptember 11.

mpilo_borito.jpgDr. Mihálffy Balázs (Abdurrahman sejk) MPILO - Nemcsak mesék Afrikáról című könyvének bemutatójára kerül sor május 28-án, kedden 17.00 órától a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár IV. kerületi fiókkönyvtárában (Újpesti Király Könyvtár, 1042 Budapest, Király u. 5.). Könyvét maga a szerző mutatja be, közreműködik a Latifa Oriental (hastánc, afro dobszólók). Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés díjtalan.

Az író Afrika legújabbkori problémáit tárgyalja műveiben, ezzel nemcsak a fekete kontinens, de a nagyhatalmak elé is tükröt tartva. Az alábbiakban egy részletet ismertetünk a könyvből:

Szerző: Mihálffy Balázs  2013.05.01. 17:10 Szólj hozzá!

Címkék: MPILO - Nemcsak mesék Afrikáról

"...MERT NINCS GYŰLÖLETESEBB, MINT A SZAMÁR ÜVÖLTÉSE"

Dr. Mihálffy Balázs jegyzete a Közel-Kelet jelene Facebook híroldaláról

Hallgatom az elvakult muzulmán vezetők dzsihád felhívásait. Mindenhol ugyanaz a típusszöveg az előírt szakállal és habzó szájjal, mintha egy bölcs mondatot csak üvöltve lehetne előadni…

Szerző: Mihálffy Balázs  2013.04.28. 09:20 Szólj hozzá!

Címkék: dzsihád Korán Közel-kelet

image_22.jpgTHE SILENCE IS SIN...

We were celebrating the independence of Senegal. I was asked to deliver a speech. I said: the whole world wants Africa without blacks. All who were present agreed.

Living together with blacks in Africa the eye can see more clearly where the trouble comes from.

It was dawn when I left home from the party. The underpass at Nyugati filled up with homeless people. They looked terrible and depressing. It is not necessary to go to Africa if one is going to taste the poverty even if the civilized Europe uses the power of law to isolate the homeless from the world of the pampered civil society. However their number is growing day by day showing the erosion of the civil society itself. A one-legged homeless glanced at me and pushed his wheelchair towards me. Do you have some coins, sir? No, I said, I’ve just finished my last money for drinks...Good speech, replied the homeless and laughed. But that laugh reflected more than a simple reply.

(Photo: Nigeria, 2011)

Szerző: Mihálffy Balázs  2013.04.23. 22:51 Szólj hozzá!

Címkék: terror ignorance blacks God Africa Satan

image_21.jpgSILENTIUM EST NEFAS - HALLGATÁS BŰN...

Szenegál függetlenségét ünnepeltük. Felkértek, mondjak beszédet. Elhangzott egy mondat: az egész világ Afrikát akarja, de feketék nélkül. A jelenlevők kitörő örömmel értettek egyet. Együtt élve velük a fekete kontinensen az ember szeme megnyílik és élesebben látja, honnan érkezik a baj.

Kora hajnal lehetett, amikor hazamentem. A nyugati aluljárója megtelt hajléktalanokkal. A látvány elborzasztott. Nem kell Afrikába menni ahhoz, hogy a nyomort közelről megízleljük, bár itt, a kulturált Európában a törvényt is bevetik, hogy ezt elszigeteljék a kényes ízlésű polgárok világától. Pedig közülük is napról napra több morzsolódik le és sorolódik át az aluljárók világába… Egy féllábú hajléktalan felfigyelt rám és tolókocsijával megindult felém…Lenne pár forintja, Uram? Nem, most ittam el az utolsó filléremet is, válaszoltam. Jó a szöveg, mondta a csöves és nevetett.. Nevetése sok mindent sugárzott…

Szerző: Mihálffy Balázs  2013.04.22. 21:12 Szólj hozzá!

Címkék: feketék farizeus Biblia Jézus Afrika Korán Mohamed

NYILATKOZAT

Bár sok olyan nyilatkozat hangzott el a bostoni merénylet kapcsán különböző politikai erők és gyűlöletkeltést szító egyházak részéről, melyek az iszlámot újfent a terrorizmus melegágyának kiáltják ki, hangsúlyozni kell, hogy a rémséges tettre nem húzható rá az iszlám indítékként.

Az iszlám természetesen elítéli a bostoni vérontást és mindent, ami emberek életének és javainak épségét veszélyezteti. Senki sem azonosulhat a bűnösökkel, ilyen tetteket semmiféle vallási meggyőződés nem szentesíthet.

Amennyiben az elkövetők mögött felbujtók is álltak, azok bűne az elkövetőkénél is nagyobb (fitna), ezért azok kézre kerítése és igazságszolgáltatás elé állítása rendkívül fontos.

Dr. Mihálffy Balázs

Budapest, 2013. április 20.

STATEMENT 

A lot of announcement regarding the Boston attempt have been issued by different political sources and hate-generating churches declaring islam again as the seed bed of terrorism. It has to be emphasized that islam can not be pulled over that horrible act as motive.

Of course islam condemns the bloodshed in Boston and condems everything what endanger the safety of human lives and properties. Nobody can support the perpetrators and no religious conviction can legitimate an action like that.

If there are instigators too behind the perpetrators their sin (fitna) is even bigger than the killing itself therfeore their arrest and justice claim is extreamly important.

Balazs Mihalffy

Budapest (Hungary), 20 April 2013

Szerző: Mihálffy Balázs  2013.04.20. 12:10 Szólj hozzá!

Címkék: iszlám merénylet statement terrorizmus boston nyilatkozat fitna islam vérontás terrorism attempt bloodshed

image_18.jpg"I AM A HUMAN AND WANT TO REMAIN HUMAN"

I am a human and I don't want more than to remain a human and all my children are human as well.  

I was arrested in Bamako in 11.03.2011 and was charged with preparation of terrorist attack against American interests and kidnapping American citizens. After an investigation I have ben found innocent and the emergency warrant that was issued on the website of the USA Embassy in Mali was withdrawn.

Szerző: Mihálffy Balázs  2013.04.17. 23:06 Szólj hozzá!

Címkék: human FBI Bamako