mpilo_borito_small.jpgA blog szerzőjének, dr. Mihálffy Balázsnak (Sheikh Abdel Rahman) MPILO - NEMCSAK MESÉK AFRIKÁRÓL című könyve 2011-ben jelent meg. Az alábbiakban egy rövid részletet közlünk a könyvből, lentebb pedig a teljes könyv letölthető!

"Egy alkalommal egy pap kopogott Oliék ajtaján. Abujában teljesen normálisan éltek keresztények és iszlám hívők egymás mellett, így ebben nem volt semmi különös. A furcsa mégis az volt, hogy a papot követő fél órán belül a család egy barátja, egy sejk is kopogtatott. Oli iskolában volt, és mindketten vártak rá, addig Oli anyja hozott nekik egy teát. A szomszédok nem értették, hogy mire vár a két vallás képviselője. Olinak talán olyan ereje van, hogy ezek között is rendet vág? - kérdezték magukban.

A fiú megjött, és maga sem tudta, mire vélje a látogatást. A pap kezdett hozzá. Azért jöttem hozzád Oli, hogy kifejezzem nagyrabecsülésemet. Amikor itt volt a mi egyházunkból kiszakadt Bobo atya, akkor a többezres tömegből egyedül te jöttél rá, hogy szélhámos. Te voltál az egyetlen, aki gyermeki őszinteséggel olyat kértél tőle, amit nem lehet trükközéssel, szemfényvesztéssel megoldani. Sajnos több ilyen is van, mint Bobo atya. Ők szétzilálják a mi egyházunkat és cirkuszi mutatvánnyá fokozzák le küldetésünket. Milliókat csapnak be és tévesztenek meg. Mögöttük hatalmas apparátus dolgozik, akik minden szavukat, csodatételeiket megtervezik, betanítják, a legfejlettebb technikák állnak rendelkezése, hogy praktikáikat véghezvigyék. Aki követi őket, lelki rabszolgájukká válik. Csak te, kisfiam, voltál az egyetlen, aki leleplezted őt. Jézus akkor tényleg veled volt. Bobo megoldotta és kijött a szorított helyzetből, de az értő szemek előtt, te lebuktattad őt.

A sejk vette át a szót. Egyetértek tanult barátommal és a következőkkel egészíteném ki. Lehajolt, mert a földön egy kis hangyát látott, felvette és ujjbegyén nézte, hogy miként mászkál a kis élőlény. Látod, Oli, milyen kis jószág ez? Ebben az apró teremtésben milliószor több a csoda, mint amit Bobo bemutatott és ezt nem ünnepli meg senki. Ha itt kinézel az ablakon, látod a fákat, a tyúkokat, a teremtés ezer formáját és ezek közül Bobo egy falevelet sem képes előállítani. Te pontosan erről az oldalról szorítottad meg, elismerésem. A sejk és pap sok idő után egyetértettek, hála Olinak. Ha úgy vesszük, Oli hozta őket össze. Eddig azt keresték mi a különbség közöttük, most a hasonlóságokra is rájöttek."

Ha a fenti rövid részlet alapján kedvet kapott a könyv elolvasásához, most a teljes könyvet letöltheti ingyen és regisztráció nélkül az alábbi linkekről:

Borító

Teljes könyv letöltése

Szerző: Mihálffy Balázs  2013.05.24. 21:42 Szólj hozzá!

Címkék: letöltés free download Címkék Afrika MPILO Nemcsak mesék Afrikáról teljes könyv ingyenes letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://mihalffy.blog.hu/api/trackback/id/tr385313368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása